Zavzpomínejte na Freddie Mercuryho v interaktivní show

STRAKONICE – Je to už více než 30 let, kdy nás opustil slavný zpěvák skupiny Queen Freddie Mercury. Zajímá vás, jaký byl ve skutečnosti? Na to vám v interaktivní show odpoví člověk ze všech nejpovolanější, který žil po jeho boku dvanáct let. Osobní asistent Peter Freestone.

Britský zpěvák a skladatele Freddie Mercury, rodným jménem Farrokh Bulsara, pocházel ze Zanzibaru. Dětství trávil v Indii a v roce 1964 se přestěhoval do Anglie. Byl proslulý svým zpěvem,  charismatem i extravagancí. Zemřel v pětačtyřiceti letech den po přiznání, že se nakazil virem HIV. V interaktivní talk show vyslechnete exkluzivní zpověď bývalého osobního asistenta krále rocku Petera Freestoneho. Pořadem vás provede zpěvák Milan Devinne, jediný český herec filmu Bohemian Rhapsody. Tento zpěvák a producent přispěje i písničkami Queenů, které bude zpívat živě. Uvidíte také fotografie z osobního archivu Petera a prezentována bude i nová kniha Right Place, Right Time, kterou si budete moci zakoupit.

Zjistěte, jaký byl Freddie Mercury ve skutečnosti. Talk show Takový byl Freddie Mercury, aneb dvanáct let po boku světové rockové legendy začíná v Městském kulturním středisku ve Strakonicích 3. dubna v 19 hodin.