Dětské hřiště v Rokycanech se dočká opravy. Přibude i nový prvek!

ROKYCANY – Stalo se již pravidelností, že město Rokycany pečlivě pečuje o svá dětská hřiště. Děje se tak před příchodem sezony, a tentokrát se novotou blýskne to Na Práchovně.

Renovované herní prvky ještě navíc doplní nová dopadová plocha – tlumící písek, a to nejdéle do konce dubna.„Oprava hřiště se protáhne, nejprve to bylo z důvodu povětrnostních podmínek a nyní dodávek náhradních dílů. Dokončeno by mělo být hřiště v polovině dubna letošního roku dle příslibu  zhotovitele,“ vysvětlil Miroslav Mulač z Odboru rozvoje města Městského úřadu Rokycany, který má na starost dětská hřiště.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Čtěte krimi články pohodlně z jednoho místa na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.

Oprav a nátěrů se do poloviny letošního roku dočká také dětské hřiště u ulice Polní za bytovými domy. „Bude se jednat o opravy velké herní věže s názvem Robin Hood a dvojhoupačky,“ doplnil Miroslav Mulač.

Zdroj: Město Rokycany