VIDEO: Při průjezdu policejního vozu sprejer zalehl do trávníku. Pozornosti hlídky neunikl

Foto: Policie JMK

BRNO – V sobotu krátce před půlnocí nemohlo uniknout pozornosti policistů z oddělení hlídkové služby v Brně podezřelé chování mladého muže. Tento muž zalehl při průjezdu hlídky do trávníku nedaleko kruhového objezdu před Královopolským tunelem.

Při průjezdu hlídky policie nedaleko kruhového objezdu před Královopolským tunelem upoutal pozornost policistů muž, jak zalehl do trávníku. Když u něj policisté zastavili, všimli si hned i druhého muže stojícího na lávce nad ním. Byl cítit typický zápach rozpouštědla. To už měli policisté jasno, co zde oba dělají. Na opěrné stěně bylo nasprejováno několik čerstvých obrazců. Také mladíci brzy pochopili, že jsou odhaleni. Jeden z nich proto odhodil sprej a začal z místa utíkat. Nedoběhl však daleko, policisté jej po pár metrech dojeli. Hlídka na místě zajistila také tašku s osmi spreji různých barev. „Při ztotožnění policisté zjistili, že muži jsou bratři a před výpravou se zřejmě řádně posilnili alkoholem. Oběma totiž policisté naměřili hodnoty okolo dvou promile. Policisté případ prověřují pro podezření z trestného činu poškození cizí věci,“ konstatoval policejní mluvčí David Chaloupka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.