Hučák i pro malé děti? Ano!

foto: ČEZ, a. s.

HRADEC KRÁLOVÉ – Speciální naučné prohlídky Informačního centra pro rodiny s menšími dětmi  si pro vás na tuto sobotu připravili průvodci na Hučáku. V sobotu 24. února se velmi jednoduše dozvíte o cestě elektřiny až do vašich domovů.

Informační centrum Obnovitelných zdrojů a malá vodní elektrárna Hučák v centru Hradce Králové si pro návštěvníky připravily ke konci února speciální program pro rodiny s menšími dětmi (do 10 let) zaměřený na jednoduché vysvětlení cesty elektřiny z elektrárny až domů do zásuvky.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Společně s malými návštěvníky se dozvíte, jak dobře nám elektřina slouží, a že při dodržování pravidel se jí není potřeba obávat. Děti budou na akci plnit úkoly a za splněný úkol dostanou samolepku. Z nich si na závěr sestaví „Bezpečnostní patero“ pro chování v blízkosti elektřiny. Samozřejmě na děti čeká i soutěž o ceny a prohlídky strojovny.

Akce se koná v sobotu 24. února 2024 od 9 do 16 hodin na IC Obnovitelné zdroje Hučák v centru Hradce Králové. Prohlídky strojovny proběhnou v 10, 12 a 14 hodin.  Vstup je zdarma.