VIDEO: Hasiči vyprošťovali u Klobouk dodávku z příkopu

Foto: HZS JMK

BRNO-VENKOV – V pondělí  v 6.30 hodin se u obce Klobouky u Brna stala dopravní nehoda nákladní dodávky. Hasiči vyprostil automobil z příkopu. Jednoho zraněného měli v péči záchranáři.

V pondělí ráno došlo k dopravní nehodě dodávky, která vyjela ze silnice poblíž obce Klobouky u Brna. Po havárii záchranáři ošetřili mladého muže. „K další péči putoval do břeclavské nemocnice. Nelze vyloučit zdravotní indispozici, která patrně mohla havárii předcházet,“ sdělila mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová. Naložená dodávka hrozila převrácením, proto k nehodě vyjel vyprošťovací automobil ze stanice Brno-Lidická. „Po příjezdu vyprošťovacího vozidla si posádka nachystala vázací prostředky, ustavila techniku a pro následné vyproštění použila rozpěrné konzole. Do dvaceti minut od zahájení prací, byla dodávka zpět na komunikaci připravena k odtahu,“ uvedli hasiči na webu. Dále zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.