Na děti ve Zlatém jablku čeká velikonoční tvoření i farma se zvířátky

Foto: archiv OC Zlaté jablko

ZLÍN – Obchodní centrum Zlaté jablko ožije o víkendu velikonočními zvyky. Na své si přijdou zejména nejmenší návštěvníci – pro ty se chystá malování kraslic, pletení pomlázky a další dobové velikonoční tradice. Sváteční program je připravený na sobotu 30. a neděli 31. března vždy od 10 do 16 hodin.

V tvořivých dílničkách si děti budou moci namalovat kraslice, vyrobit zajíce za slámy, uplést pomlázku nebo si z korálků vytvořit třeba velikonoční vajíčko nebo jiné jarní motivy. Svůj výtvor si pak odnesou domů jako dárek.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Zábavu i poučení dětem nabídne velikonoční farma se zvířátky. Vyzkoušet si zde mohou třeba to, jestli zvládnou podojit kozu. Zvířátka nebudou živá, a tak se nemusejí obávat si je pohladit, zblízka prohlédnout nebo se s nimi vyfotit. K dokreslení atmosféry valašských Velikonoc vystoupí během sobotního programu i cimbálová muzika Valašsko.

Foto: archiv OC Zlaté jablko
Foto: archiv OC Zlaté jablko