Při střetu dvou automobilů na Strakonicku vyhasl lidský život

STRAKONICKO – Víkend s sebou přinesl bohužel další tragickou nehodu. Na Strakonicku se střetla v neděli v podvečer dvě osobní auta. Řidič jednoho z nich utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. Druhý řidič byl se zraněními převezen do nemocnice. 

V neděli krátce před půl sedmou hodinou došlo na silnici číslo II/173 mezi obcemi Blatná a Bělčice u obce Kocelovice ke smrtelné dopravní nehodě. „V osobním vozidle značky Mercedes jel samotný řidič ve směru od Blatné na Bělčice, z opačné strany jel rovněž samotný řidič v automobilu značky Chevrolet. Z dosud nezjištěných příčin došlo ke střetu, po kterém oba vozy skončily mimo komunikaci,“ popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Na Strakonicku došlo k tragické nehodě (zdroj Policie ČR)

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Řidič ve vozidle značky Chevrolet utrpěl zranění neslučitelná se životem. Druhý řidič byl zraněn a převezen do nemocnice, policisté mu provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. „Přesné příčiny a okolnosti této dopravní nehody řeší strakoničtí dopravní policisté a kriminalisté,“ dodala policejní mluvčí.