One man show s Lukášem Pavláskem zavítá na jih Čech

JIŽNÍ ČECHY – Jste příznivci poněkud neotřelého humoru a rádi byste si v tomto týdnu zlepšili náladu? Máte příležitost. Na jih Čech totiž zavítá průkopník a také nejvýraznější tvář české standup comedy Lukáš Pavlásek. Víme, která jihočeská města navštíví.

One man show „Kdo nepláče, není Čech“ zavítá v tomto týdnu do tří jihočeských měst. Zítra 26. března 2019 se na něj můžete těšit v Týně nad Vltavou v Městském kulturním domě Sokolovna od 19:00 hodin, ve středu 27. března 2019 rozesměje českobudějovické publikum v Metropolu (také od 19:00 hodin) a ve čtvrtek v ten samý čas navštíví milevský Dům kultury.

A na co se můžete těšit? Show už svým podtitulem „Češi, alkohol a Rock and roll“ trochu napovídá, kterým směrem se humor bude ubírat. Oficiální text k one man show pak zní takto: „Dozvíte se, který národ je nejlepší na světě, kde začíná zóna debilů, proč pití prospívá naší civilizaci, co pít když chcete, aby se vám narodil Václav Klaus, povíme si jak strávit pořádnou dovolenou, kterou nám pokazí dámská jízda, sestavíme si nekompromisní punkovou kapelu, rozebereme si některé lidové písně a nakonec si všichni společně zazpíváme o tom, co nám leze na nervy, protože správnej Čech není nikdy spokojenej…“ Více informací i kde sehnat vstupenky, najdete zde.