Pozor, ORL ambulance pelhřimovské nemocnice hlásí letní provoz

PELHŘIMOVSKO – ORL ambulance fungující pod Nemocnicí Pelhřimov upozorňují na omezenou ordinační dobu. V období letních prázdnin si zdravotníci vybírají dovolenou, což se dotkne jak ambulancí přímo v nemocnici, tak ambulance v Počátkách.

ORL ambulance v Počátkách bude uzavřená od 11. července do 29. srpna. Při návštěvě ORL ambulance v Pelhřimově počítejte s omezením provozu. Po celé prázdniny bude otevřená od 7.30 do 12.00 hodin. Audiologická ambulance bude sloužit pouze pro objednané pacienty a pro všechny ambulance platí, že se lékaři nebudou sloužit služby o sobotách, a to v období od 6. července do 31. srpna.
Omezení se mohou dotknout dalších ambulancí a lůžkových oddělení nemocnic na Vysočině. Pokud plánujete návštěvu lékaře, ověřte si ordinační dobu na webu zdravotnického zařízení nebo telefonicky.

„Pacienti se nemusí obávat, že by se v nemocnicích nedočkali potřebného ošetření. Emergency nebo lékařská pohotovostní služba budou fungovat vždy,“ informoval náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast zdravotnictví Vladimír Novotný, pod kterého resortně spadá všech pět krajských nemocnic v Jihlavě, Havlíčkově Brodě, Pelhřimově, Třebíči a v Novém Městě na Moravě.