Pelhřimovští řidiči musí počítat se dvěma novými uzavírkami silnic

PELHŘIMOV – Rekonstrukce povrchů silnic uzavřou řidičům dvě pelhřimovské ulice. Dnes, v pondělí 4. listopadu, dělníci uzavřeli ulici Husovu a zítra, v úterý 5. listopadu, dají „stopku“ i autům v ulici Vlásenická. Oba rekonstruované úseky mají být hotové se závěrem letošního listopadu.

Stavební práce v ulici Husova odstartovaly dnes, v pondělí 4. listopadu, kdy se také ulice uzavřela pro veřejnou dopravu. Stavební práce, které mají trvat do konce měsíce, zahrnují rekonstrukci povrchu silnice, opravy chodníku na levé straně ulice a v místě vzniknou i nová parkovací místa. Mapu omezení najdete zde.

Od zítřka, úterý 5. listopadu, začnou stavební práce také v ulici Vlásenická v Pelhřimově. Ulici stavbaři opět kompletně uzavřou, aby do konce listopadu zrekonstruovali povrch silnice o délce 850 metrů. „Po dobu uzavírky ulice se změní jízdní řád MHD. Zastávky Pelhřimov, Pod Floriánem II, Pelhřimov, Pod Floriánem I a Pelhřimov, požární zbrojnice se přesunou na autobusové nádraží, ale v některých případech je obslouží vybrané spoje linky č. 355003 dle výlukového jízdního řádu,“ sdělila mluvčí pelhřimovské radnice Andrea Unterfrancová.
Co se týká zastávky MHD Pelhřimov, Stráž, ta se přesune na zastávku Pelhřimov, Strachovská.

Objízdná trasa o délce 15 kilometrů povede obousměrně z Pelhřimov na Myslotín, Ústrašín, Částkovice a dále na Vlásenice.

Vylukovy jizdni rad MHD_L355003_ Pelhřimov,aut.nádr.-Pelhřimov,Pod Floriánem I-Pelhřimov,nem.IIPelhřimov-aut.nadrazi

Vylukovy jizdni rad MHD_L355004_Pelhřimov,silo-Pelhřimov,aut.nádr.-Pelhřimov,Pod Floriánem, Pelhrimov,Stary Pelhrimov