Neznámý „umělec“ řádil na Hradební ulici v Hradišti. Poznáváte muže na snímcích?

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Prapodivná díla, o které nikdo nestál, vytvořil prozatím neznámý rádoby umělec na několika místech v ulici Hradební v Uherském Hradišti. Policie se dnes obrátila k veřejnosti o pomoc se ztotožněním osoby na snímcích.

Neznámý pachatel během posledního lednového víkendu černou nesmazatelnou barvou počmáral majetek základní školy, města, poničil fasádu a skleněné výplně prodejen. „Celková škoda, která se bude pohybovat v řádech několika tisíců, prozatím nebyla přesně vyčíslena. Pachateli hrozí za trestný čin poškození cizí věci až roční vězení,“ uvedla policejní mluvčí Milena Šabatová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„V souvislosti s touto trestnou činností žádáme veřejnost o pomoc při ztotožnění osoby na snímcích. Svědecká výpověď tohoto muže by nám mohla pomoci při objasnění případu. Své informace nám občané mohou poskytnout na lince 158 případně na telefonu 974 678 651,“ vyzvala Šabatová.

Foto: Policie ČR
Foto: Policie ČR