Pokud jste viděli nehodu dvou aut u Troubska, volejte policii

BRNO-VENKOV – Policisté uvítají jakékoliv informace, které by mohly pomoci při vyšetřování dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 4. dubna  krátce po 16. hodině na silnici z Veselky do Bystrce v katastru obce Troubsko.

Dopravní policisté se obrací na veřejnost v souvislosti s vyšetřováním dopravní nehody, ke které došlo 4. dubna krátce po 16. hodině na silnici v katastru obce Troubsko, ve směru Veselka – Bystrc. Při havárii se střetla auta Dacia Sandero a Fiat Doblo. Řidič Dacie přejel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím Fiatem. Muž za volantem osobního auta utrpěl lehké zranění a byl převezen do nemocnice. Při havárii vznikla škoda na vozidlech asi 280 tisíc korun. Žádný z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu ani jiných omamných látek. „Policisté žádají svědky uvedené nehody, kteří by mohli poskytnout další informace, případně mají událost zachycenou na palubní kameře, aby se ozvali na telefonním čísle 974628750 (755),  případně je možné využít tísňovou linku 158. Policie ČR děkuje za spolupráci,“ uvedla policejní mluvčí  Andrea Cejnková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.