Měli byste si koupit HONOR X7?

Možná si prohlížíte HONOR X7 jako smartphone, který si letos pořídíte. Je to dobrá volba, zejména pokud jste někdo, kdo hledá levný telefon na trhu střední třídy. To znamená, že funkce tohoto smartphonu jsou vyšší než základní telefony, ale na stejné nebo mírně nižší úrovni než vlajkové modely. Je honor x7 telefon, který byste si měli koupit? Přečtěte si více, abyste se dozvěděli o jeho funkcích a specifikacích.

Je HONOR X7 hodnou volbou?

Vzhledem k počtu telefonů, které jsou k dispozici ve střední třídě, může být docela obtížné určit to správné zařízení pro vás. Nejjednodušší způsob, jak toho dosáhnout, je nejprve vybrat výrobce. HONOR je známá značka, které můžete důvěřovat, pokud jde o poskytování cenově dostupných smartphonů se spoustou funkcí, které mohou konkurovat i prémiovým telefonům na současném trhu. Vše závisí na kompromisech, které společnost učinila, aby snížila cenu telefonu.

baterie

Vzhledem k množství funkcí, které smartphony mají, potřebují mít dostatek šťávy z baterie, aby se udržely po celý den. K čemu budou funkce, když samotné telefony nefungují kvůli nízké výdrži baterie? honor x7 je vybaven 5000mAh baterií. Tento telefon vám vystačí na jeden až dva dny na jedno nabití. To platí zejména v případě, že telefon tolik nepoužíváte kromě každodenní práce, jako je kontrola e-mailů, procházení webových stránek, psaní příspěvků na sociální média a sledování videí. Díky 22,5W SuperCharge nabijete telefon rychle. Výrobce uvádí, že můžete sledovat videa po dobu tří hodin s pouhými 10 minutami nabíjení.

Zobrazit

Zařízení má stejnou velikost jako většina smartphonů na dnešním trhu. Má 6,74palcovou obrazovku a displej, který nabízí pohlcující zážitek ze sledování a prohlížení. S tímto zařízením můžete mít také dobrou hru, protože má obnovovací frekvenci 90 Hz. Na tomto zařízení je skvělé, že poskytuje také ochranu očí. Má certifikaci TÜV Rheinland pro nízké modré světlo. Je to dobré pro čtení e-knih a pravidelné procházení při slabém osvětlení.

Čipová sada

Čipsetem Honor x7 je procesor Snapdragon 680 6nm. Je to hardware, který má většina telefonů ve střední třídě. Tato čipová sada je dostatečně výkonná, aby vám poskytla bezproblémový zážitek při sledování videí a hraní her.

Fotoaparát

Ani po stránce focení není tento telefon žádný troškař. Má 48MP hlavní fotoaparát, 5MP širokoúhlý fotoaparát, hloubkový fotoaparát a makro fotoaparát. To znamená, že HONOr X7 má velmi schopné objektivy fotoaparátu, které vám poskytnou dobré fotografie speciálních událostí ve vašem životě.

Trvanlivost

Společnost HONOR se ujistila, že všechny její produkty jsou testovány na odolnost. Testoval své telefony na spolehlivost tlačítka napájení, dotykové obrazovky a tlačítka otisku prstu. Testy HONOR Lab také zajistily, že telefony vydrží zatížení maximálně 70 kg a test teplotního cyklu.

Závěr

Smartphone, o kterém byste měli vážně uvažovat, zejména pokud hledáte zařízení na trhu střední třídy, je honor x7. Je to velmi schopný smartphone s dostatkem funkcí, které vás vyvezou na cesty každý den. Ušetříte nejen peníze za telefon, ale získáte zařízení, které vám bez problémů vydrží každodenní pracovní zátěž. HONOR skutečně překonal sám sebe telefonem, který pokrývá základy smartphonu, jehož cena je odpovídající.