Festival minipivovarů na louce pod břeclavským zámkem láká na bohatou nabídku piv i hudební program

Zdroj: Městské muzeum a galerie Břeclav

Břeclav – 11. ročník oblíbeného festivalu minipivovarů na louce pod břeclavským zámkem se blíží! Již první zářijovou sobotu budete mít možnost ochutnat známé i méně známé značky piv. Těšte se také na kulturní program, na své si zde přijde určitě každý.

Festival zve na pivovary moravské, české i slovenské. Účast přislíbily tyto pivovary: Frankies (Břeclav), Pivovar Lednice, Dubňák (Dubňany), Křikloun (Hodonín), Na Vyhlídce (Moravská Nová Ves), Moravia (Brno – Medlánky), Mazák (Dolní Bojanovice), Slavjan (Strážnice), Biskupický pivovar Gajdoš, Pivovar Dalešice, Létající pivovar Wurst, Stern (Brno), Richard (Žebětín), Huhňák (Šumperk), Řemeslný pivovar Clock (Potštejn), Beskydský pivovárek (Ostravice), Rotor (Kunovice) a Rampušák (Dobruška). Chmelotéka Břeclav nabídne Zichovec (Louny), nezávislý pivovar v Praze Sibeeria, létající pivovar Crazy Clown i Funky Fluid (Varšava). Chybět nebude ani Znojemské, či Jarošovské pivo.

Nenechte si ujít ani hudební program:

13:30 CWB (country, Břeclav)
15:00 The Bladderstones (blues, Slaný)
16:45 Funk-O-Fón (funky, Břeclav)
18:30 The Youniverse (blues rock, Bratislava)
20:30 I. V. M. (pop, Podivín)
22:30 Good News band (big band, Brno)

Festival minipivovarů se koná 2. září 2023 od 15.00. Vstup je zdarma. Více informací naleznete na webových stránkách pořadatele Městské muzeum a galerie Břeclav. Přijďte a užijte si to!