Opilý řidič dodávky narazil na dálnici D35 do kamionu v koloně

Dopravní nehoda na dálnici

OLOMOUCKO – Včera o půl čtvrté odpoledne se stala nehoda na 260. kilometru dálnice D35 u Břuchotína na Olomoucku ve směru z Olomouce na Mohelnici. Opilý řidič dodávky s vozíkem narazil do kamionu, který před ním popojížděl v koloně.

Včera o půl čtvrté odpoledne vyjížděli dopravní policisté k nehodě dvou aut na 260. kilometru dálnice D35 u Břuchotína na Olomoucku. Devětapadesátiletý řidič dodávky s vozíkem jel od Olomouce na Mohelnici. V místě nehody se tvořila kolona a dodávka narazila do kamionu popojíždějícím před ní. Řidič dodávky zůstal v autě zaklíněný a museli ho vyprostit hasiči. Naštěstí se ukázalo, že utrpěl jen lehké zranění. „Policistům při kontrole nadýchal přes jedno promile alkoholu v dechu,“ uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman. Dálnice byla kvůli vyprošťovacím pracím asi hodinu uzavřená. Škodu policisté odhadli na 400 tisíc korun.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém krajia žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Dopravní nehoda na dálnici
Zdemolovaná dodávka
Dopravní nehoda na dálnici
Kamion, do kterého dodávka narazila