Velikonoční inspirace můžete načerpat v Břeclavi

Zdroj: Městské muzeum a galerie Břeclav

BŘECLAV – Spoustu velikonoční inspirace můžete i s dětmi načerpat v sobotu 23. března v Břeclavi na Velikonočním jarmarku, Jarní slavnosti na Parkáčku a v Centru BETHSEDA. Můžete si ozdobit velikonoční vajíčka nebo uplést pomlázku.

Městské muzeum a galerie Břeclav vás zve na Velikonoční inspirace. V sobotu 23. března přijďte v Břeclavi před kostel sv. Václava, kde se bude konat jarmark, hudební vystoupení i tematické tvoření. Akce potrvá od 9.00 do 13 hodin. Jarní slavnost na Parkáčku má připraveno tvoření pro děti, velikonoční dekorace, balónkování od klaunice Viky, malování na obličej od klaunice Kiky, i další překvapení. Vše je v ceně celoodpoledního vstupu za 150 Kč. Přijďte 23. 3. od 14:00 do 18:00 hodin do Parkáčku, dětského centra s kavárnou, Sady 28. října 720/16. Velikonoční tvoření je připraveno i v Centru BETHSEDA v sobotu 23. 3. od 14:00 do 18:00 hodin. Ozdobíte si tam velikonoční vajíčka nebo upletete pomlázku. Místo konání centrum BETHSEDA, náměstí Svobody 14.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.