Hlavním mistrem ve svém oboru bude Vlady Nodžak, šéfkuchař a majitel restaurace, který jako první Čech pronikl do prestižní gastronomické soutěže Concurs International de Paella Valenciana de Sueca.
500 let tradice na jediném talíři
Večer Master Class bude zasvěcen přípravě autentického pokrmu Paella Valenciana de Sueca, jehož receptura je stará přes 500 let. Toto jídlo pochází z oblasti Valencie a dodnes se věrně drží původních ingrediencí: kvalitní rýže, kuřecího a králičího masa, hlemýžďů, tří druhů fazolí, rajčat, šafránu a olivového oleje. K tomu všemu se přidává mistrná kuchařská technika a láska k jídlu. Vlady Nodžak během večera nejen předvede celý postup přípravy, ale rovněž se podělí o zajímavé historky a tipy přímo ze soutěžní kuchyně v Suece.
Mohlo by vás zajímat
Ochutnejte pravé Španělsko
Nejenže budete moci sledovat proces přípravy tradiční paelly, ale také si ji vychutnáte pěkně na talíři. Kromě toho na vás čeká degustace autentických španělských tapas a lahodné domácí Sangrie. To vše v doprovodu příjemné hudby a atmosféry, která vás přenese na pobřeží Středozemního moře.
Rezervace
Počet míst je omezený, proto si nezapomeňte zarezervovat svůj stůl včas. Telefon: +420 603 977 535
Místo konání: Restaurace La Terraza, Eliščino nábřeží 842/3

