V Tanvaldu se otevře nově zrekonstruovaná prodejna Lidl

JABLONECKO – Po desetitýdenní modernizaci, o které jsme vás informovali ZDE, se v sobotu 13. července znovu otevírá prodejna Lidl v Tanvaldu. Zákazníci se mohou těšit na nový interiér a pekárnu, nové jsou také pokladny a proměnou prošlo i parkoviště. Otevření bude spojeno rovněž se speciální akcí, kdy si zákazníci budou moci nakoupit levněji.

Při modernizaci prodejny v Krkonošské ulici byly využity prvky nového konceptu, jež zákazníkům přinesou líbivější vzhled a větší komfort během nakupování. Tanvaldská prodejna se zařadila mezi dalších několik desítek prodejen Lidl, které se v poslední době dočkaly remodelingu.

Již při vstupu do prodejny přivítá zákazníky praktické zádveří, kde bude nově umístěn automat na kávu (Lidl to go). Interiér budovy je prostorný s dostatkem denního světla. „Na stěnách nově visí 3D grafické nápisy, které usnadňují orientaci na zvětšené prodejní ploše a příjemný pocit z nákupu umocňuje dominantní šedá barva, použité LED osvětlení či dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu,“ uvedla tisková mluvčí společnosti Zuzana Holá. Zákazníci se dále mohou těšit na novou pekárnu a nebo pokladny s velkým odkládacím prostorem, jejichž počet se navíc navýšil a díky čemuž se také urychlí nákupy.

Otevření prodejny bude spojeno se speciální akcí. Půjde o výhodnou nabídku vybraných druhů zboží, které budou moci zákazníci v týdnu od 15. července do 21. července nakoupit levněji.