Noc divadel ve Vsetíně

VSETÍN – Letos poprvé vsetínské divadlo připravilo akci Noc divadel. Můžete se těšit na komentované prohlídky, vystoupení studentů brněnské JAMU nebo hudební vystoupení.

Akce se koná 15. a 16. listopadu, dveře divadla se otevřou v pátek jako první dětem, pro které je připraveno tajemství kostymérny, žonglérská škola, můžou si vyzkoušet práci osvětlovače, podívat se na divadelní zkoušku a také navštívit místa, která jsou jinak nepřístupná.

Hlavní program Noci divadel připadne na sobotu 16. listopadu od 15 hodin ve velkém sále Divadla v Lidovém domě. Můžete se těšit na představení Šašek Franta a klaun Pepe. Od 19 hodin začne muzikál BROADWAY MosteckaStreet, od 21 hodin se nabízí na Malé scéně Tonight show Na Orlovně s Adamem Kaňákem. Ve 22 hodin začnou komentované prohlídky, kterými vás provedou známé filmové hvězdy. Představí se také vsetínská kapela Bulletproof Puppets.

Noc divadel bude letos sedmým ročníkem, podtitul zní Divadlo a svoboda. Do akce se zapojí přes 100 divadel, souborů a institucí z více než třiceti měst.