Soukupovi se konečně povedlo ranit Hanychovou, využil její kamarádku!

Už když se Agáta Hanychová dala dohromady s Jaromírem Soukupem, bylo jasné, že je jen otázkou času, kdy přijde bouřlivý rozchod. Tehdy ještě nikdo netušil, že jej vyšperkují tahanicemi o společné dítě, které stihli během roční známosti.

Jejich šokující láska stejně rychle jako vykvetla, tak i zvadla a proměnila se-jak už to tak bývá, v nenávist. Bohužel si ti dva stihli během tří měsíců od seznámení udělat i rozkošnou dceru Rózu, která je nyní ohniskem jejich sporu.

Hanychová, snad aby nepolevila v tempu výměn partnerů, obratem sbalila svého ex a otce svého prvního syna Kryšpína, Miroslava Dopitu a hned jej požádala o ruku. Pár se tak bral zhruba tři měsíce po rozchodu Hanychové se Soukupem. To se snad mediálnímu magnátovi nemůže člověk ani divit, že byl poněkud dotčen i když o hloubce Agátiných citů si už nikdo iluze nedělá.  Matku svého posledního dítěte on ale skutečně miloval a  do poslední chvíle ji zahrnoval velmi drahými dárky, kterých se ona snaží v posledních měsících provokativně zbavit.

Teď se mu zřejmě podařilo zasáhnout Agátu na bolavém místě. Konečně je údajně zamilovaný.  Nebylo by na tom nic zvláštního, kdyby jeho novou partnerkou neměla být Agátina dlouholetá kamarádka. „Jaromír je s Gábinou,“ vybalila sama Hanychová ve svém podcastu. Gábinou influencerka myslí svoji letitou kamarádku Gabrielu Wolfovou, která se živí jako bulvární novinářka. „Nejvíc mě na tom ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka. Chodila ke mně na zahradu, koupat se do bazénu, jedla s mými dětmi a myslím, že jsem jí i dost pomohla s Instagramem, když začínala. Myslela jsem si o ní, že je to člověk, na kterého se můžu spolehnout. Hrozně mě to zranilo,“ přiznala vzápětí a Soukup jistě jásá.  Agáta tvrdí, že má společné foto údajných milenců. Jenže na tom, že se Wolfová baví se Soukupem nemusí být nic podezřelého, protože se znají velmi dlouho. Ještě před rozchodem Soukupa s Hanychovou se navíc stýkali i s Wolfovou a jejím expřítelem Zdeňkem Style Hrubým jako spřátelené dvojice. Trochu podezřelý je teď rozchod Wolfové s Hrubým po snad patnácti letech, co jsou spolu, když ještě před koncem roku trávili dovolenou v Thajsku.

Soukupovi ovšem současný stav věcí dělá dobře. „Samozřejmě, že nejsem sám, ovšem jakýkoli můj doprovod by byl okamžitě pod palbou bulvárních médií,“ odpovídá nyní s úsměvem. Je jen otázkou, zda se mezi ním a novinářkou jedná skutečně o vztah anebo jen o mediální tah obou a fiktivní pomstu Agátě a Zdeňkovi. Vše je možné. Jistotu budeme mít až ve chvíli, kdy se na TV Barandov objeví pořad: Gábina Jaromíra Soukupa!