Ljuba Krbová se loučí s Ulicí! Je na scénáristech, zda se vrátí…

2023_04_25_Ulice_EPI_3808_03

Letošní začátek nové sezony seriálu Ulice bude hodně zásadní pro Anču Liškovou (Ljuba Krbová), její blízké i přátele. Anča se totiž před prázdninami rozhodla pro radikální řez a opuštění důvěrně známých míst, s nimiž ji poutá osmnáct let života. 

Poslední prázdninový týden se v seriálu Ulice se ponese v duchu změn, úsměvných trapasů, špatných zpráv i nové lásky. Obrovské změny a loučení čekají například Anču Liškovou, která využila příležitosti a rozhodla se pro nový začátek. Opouští nejen svůj byt, ale také bistro, aby se mohla naplno věnovat dětem v dětském azylovém domě. Jak to s ní bude dál? A co to znamená pro herečku Ljubu Krbovou, která Anču už osmnáct let ztvárňuje?

Odchází z Vendulina (Anežka Rusevová) bistra, v jehož prostorách bylo kdysi Království hraček, ve kterém poznala Bedřicha (Adrian Jastraban). Stěhuje se i z domu Peškových, kde našla nový domov poté, co od Bedřicha odešla, protože neustála zprávu o jeho nemanželském dítěti. Loučení s prostředím, k němuž ji váže tolik různorodých vzpomínek, je pro ni docela náročné. Neubrání se proto slzám dojetí, byť jde za hlasem svého srdce. Začne totiž pracovat na plný úvazek v dětském azylovém domě. Právě jeho obyvatelé jsou nyní náplní jejího života. Tyto bezprizorní děti její lásku potřebují a oceňují její péči i starostlivost.

„Já miluju dlouhé tratě a nerada opouštím místa, kde je mi dobře. A navíc Ulice je moje ‚srdcovka‘! Jenom jsem poprosila scénáristy, aby mi na chvíli dali volnější režim, kdy budu mít více času na své divadelní projekty. Ale jak znám naše scénáristy, určitě přijdou s nějakým silným příběhem a zase budu v ateliéru skoro každý den. A ráda,“ dodává s úsměvem herečka Ljuba Krbová.