Hanychová a Soukup: Není rozchod jen další strategický plán jak na sebe strhnout pozornost?

Byť všichni rozchod Agáty Hanychové (38) a Jaromíra Soukupa (54) od počátku očekávali, je to v každém případě smutná zpráva. Už jen proto, že ve hře jsou i děti.

Když se před rokem a půl ti dva dali dohromady, vyvolali tím velký třesk. Influencerka Agáta Hanychová (38) a podnikatel Jaromír Soukup (54) byli od počátku nesourodá dvojka, ale oba ihned geniálně marketingově využili velkého zájmu a bavili celý národ nejen zamilovanými snímky, z cest i z domova, ale svůj vztah dokázali i dokonale zpeněžit. A nepřestávali překvapovat. Aby toho nebylo málo, narodila se jim letos v dubnu dcera Rozárka.

Jenže teď je konec

Modelka o víkendu přišla s informací, že s majitelem a zároveň nejobsazovanější tváří TV Barrandov už netvoří pár. Definitivní tečkou měla být údajně obrovská scéna a hádka ve Španělsku, v Soukupově tamější vile, kdy se Soukup okamžitě sebral a vrátil Čech o několik dní dřív. Svoji partnerku s dětmi pak už nevyzvedl ani na letišti při jejich návratu do Prahy. Že Agáta nemá dobré dny mohlo být znát i z jejích zpráv na Instagramu, kde mimo jiné přiznala, že hodně pláče. Také návrat z dlouhé dovolené pro ni nebyl lehký a doma se hroutilo, co se zhroutit mohlo. A žádný partner jí v té chvíli statečně po boku nestál. Ovšem Agátin životní styl musí zahubit každý vztah. Její tempo může být zajímavé leda tak pro její „Holčičky“, které si neumí představit pozadí všeho, ale ne pro toho, kdo stojí po jejím boku. Svůj díl na rozpadu vztahu má jistě i Agátina nevyrovnanost a změny nálad. Prostě, každá mince má dvě strany. Možná, že si teď i uvědomuje, že mohla některé věci dělat jinak. „Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to!“ přiznala veřejně.

Kdo by to vydržel?

To Jaromír Soukup zatím zarytě mlčí a rozchod nekomentuje. Tráví hodně času v práci, kde se pokouší zachránit své mediální impérium. To se mu má údajně hroutit pod rukama. Upřímně, vést tolik firem, být jediným bossem i moderátorem, a k tomu mít na krku mimino, dvě nevlastní děti a agilní Agátu, to by porazilo i vola. To se prostě nedá zvládnout a na Jaromírovi byla únava znát čím dál víc. Dvě operace během necelého roku mu také jistě nepřidaly. Láska nás dokáže dostat všechny, ale realita může být někdy příliš tvrdá i pro bývalého boxera. A i když toho na něj muselo být hodně a situací, kdy se s Agátou názorově rozcházeli bylo nesčetně, takže pohár vína možná přetekl, přeci jen, kvůli jedné velké hádce se přeci od dítěte neutíká?

Údajná nevěra?

Samozřejmě se teď vyrojí spekulace, co skutečně stálo za rozpadem velké lásky Jaromíra a Agáty. A na přetřes už přišla i třetí osoba, tudíž nevěra. Nařčen z ní byl Soukup, který se měl začít opět stýkat se svojí ex Terezou Mátlovou (44). No, možné je vždy vše, ale proč by se měl vracet ke „staré“ avantýře, která má notabene také dítě, když patrně vše, po čem po tomto turbulentním vztahu touží je, především klid a čas na práci. Své děti má již dospělé a dělat náhradního tatínka určitě není ničí hobby. Jediná žena z jeho minulosti, která by tak přicházela v úvahu, by mohla být jedině Kateřina Brožová. S tou již měli dokonce před svatbou. Jediným úletem ji ovšem Soukup zhatil. Třeba mu teď klidná Brožová chybí. Je jen otázkou, zda ta by ještě o jeho city stála. Věnuje se své agentuře Divinus, která pořádá kulturní akce, a úspěšně. A také si užívá i svůj single život a nic nenaznačuje, že by na tom chtěla cokoliv měnit.